Wagner Lovaspanzió

A lovassport népszerűsége folyamatosan nő - egyre többen vannak, akik szeretnének megismerkedni a lóval és a lovaglással. Nem véletlenül van így, hiszen a lovak világa által kiszakadhatunk a mindennapok megszokott menetéből, egy különleges élménnyel gazdagodhatunk, és közel kerülhetünk a természethez.

Sok szeretettel várjuk mindazoknak, akiket már megérintett a lovaglás szépsége, vagy ki szeretnék próbálni azt. Kezdők és profi lovasok, kicsik és nagyok, egyének és csoportok számára egyaránt kínálunk programokat.

Istállónkban 18 lovaglásra alkalmas ló áll vendégeink rendelkezésére.

Futószáras lovasoktatás kezdőknek

Futószáras oktatással, karámlovaglással vezetjük be az érdeklődőket a lovaglás világába. Tapasztalt lovasok segítik a lovaglás fortélyainak elsajátítását.

Futószáras lovaglás, 1 óra: 3.000.- Ft

Haladóknak lovastúra, tereplovaglás

Fedezze fel a Vasi Hegyhát tájainak szépségét lovastúráink keretében! A túra az igényektől függően lehet néhány órás, félnapos, vagy akár több napos is. A túralovaglások alkalmával gyakorlott túravezetőt biztosítunk.

Terep lovaglás, 1 óra: 2.500.- Ft

Lovaskocsizás, pónikocsizás

Aki mégsem kíván lóra ülni, lovaskocsival is bejárhatja a környéket.

Bentlakásos lovastábor gyermekeknek

Gyermekek számára, elsősorban 8 éves kortól ajánljuk 1 hetes időtartamú lovastáborainkat, melyek a tavaszi-, nyári-, őszi szünet idején kerülnek megszervezésre. A tábor létszáma turnusonként maximum 10 fő. A tábor ideje alatt lehetőség nyílik elsajátítani a lovaglás alapvető ismereteit, és lovakkal való bánásmódot. A gyermekeknek napi 2 óra lovaglást biztosítunk, szakképzett lovasoktatói felügyelettel. A résztvevők számára napi háromszori étkezést, és egyéb szabadidős programokat nyújtunk.

Részvételi díj: 6.500.- Ft/nap

A tábor részletes információi >>

Bértartás

A saját lóval rendelkezők számára istállóépületünkben bértartást vállalunk. Folyamatos felügyelet, állandó állatorvosi kapcsolat, igény szerint felkészítés, trenírozás. A lótulajdonosnak biztosítjuk a karám, a nyerges és az öltöző használatát.