Wagner Lovaspanzió

Megközelítés

A panzió a 8-as főút mentén található, minden irányból könnyen megközelíthető. Budapest és a rábafüzesi határátkelő felől a 8-as számú főúton, Szombathelyről a 87-es főúton (Vasváron át), Zalaegerszeg irányából a 74-es úton (Kámon keresztül) lehet autóval eljutni hozzánk. A panzió előtti területen parkolási lehetőség van személygépkocsik és autóbuszok számára.

Térkép megtekintése >>

Jellemzők, kialakítás

Az épületbelső sajátossága a tágas teret biztosító, különleges galériás kialakítás, és a természetes atmoszférát teremtő fagerendázat. A szobák a körbefutó folyosóról nyílnak, ahonnan rálátás van az egész étteremre.

Szállás

A vendégeket ízlésesen berendezett, kényelmes szobák várják. A panzióban 17 szobában összesen 37 férőhely áll rendelkezésre, az alábbi jellemzőkkel:

 

9 db

kétágyas szoba

saját vizesblokkal

 

1 db

háromágyas szoba

saját vizesblokkal

 

1 db

négyágyas szoba

saját vizesblokkal

 

2 db

kétágyas szoba a másik épületben

saját fürdővel

Vendéglátás

A földszinten lévő hangulatos éttermünk tradicionális magyar ételeket kínál a vendégek számára. Itallapunkon megtalálható az alkoholmentes és alkoholtartalmú italok széles választéka.

Az étterem különböző családi, baráti összejövetelek, rendezvények (érettségi találkozók, bankettek, osztálytalálkozók, ballagási ebédek, eljegyzések, esküvők, lakodalmak, házassági évfordulók, legény- és leánybúcsúztatók) lebonyolítására is lehetőséget ad. Egy időben összesen 120 főt tudunk fogadni.

Kiemelt ajánlatok, akciók >>
További képek a panzióról >>

Árainkról, és szállásfoglalással kapcsolatban kérjük, érdeklődjön
elérhetőségeinken.