Lovaglás

A lovassport népszerűsége folyamatosan nő - egyre többen vannak, akik szeretnének megismerkedni a lóval és a lovaglással. Nem véletlenül van így, hiszen a lovak világa által kiszakadhatunk a mindennapok megszokott menetéből, egy különleges élménnyel gazdagodhatunk, és közel kerülhetünk a természethez.

Sok szeretettel várjuk mindazoknak, akiket már megérintett a lovaglás szépsége, vagy ki szeretnék próbálni azt. Kezdők és profi lovasok, kicsik és nagyok, egyének és csoportok számára egyaránt kínálunk programokat. Istállónkban 5 lovaglásra alkalmas ló áll vendégeink rendelkezésére.

Futószáras lovasoktatás - kezdőknek

Futószáras oktatással, karámlovaglással vezetjük be az érdeklődőket a lovaglás világába. Ennek lényege, hogy a középen álló oktató kezében tartott hosszú kötélen, futószáron vezetett ló (hátán a tanulóval) köröket ír le a karámban. A futószárazás kiváló lehetőséget teremt a lóval, a lovaglással való ismerkedésre; kezdőként ez a legjobb mód az alapok: a megfelelő üléstechnika, a helyes tartás, és az egyensúly elsajátítására.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés után tudjuk fogadni a lovagolni vágyókat.

Tereplovaglás - haladóknak

A hobbilovaglás egyik legelterjedtebb módja az erdőn, mezőn, füves, bokros területen történő tereplovaglás, amely ló és lovas számára egyaránt kellemes programot jelent. Aki kipróbálta, egyetért azzal, hogy a friss levegőn, a természetben történő lovaglás a mozgás örömén túl izgalmas és felszabadító élmény, kiváló módja a kikapcsolódásnak, a stresszoldásnak. Ezt a szolgáltatásunkat haladó lovasoknak ajánljuk, akiknek lovagló tudása már megfelelő hozzá, tehát ülése, egyensúlya mindhárom jármódban, és váratlan helyzetekben is biztonságos.

A tereplovaglás iránt érdeklődőket előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni.

Legyen a vendégünk, vagy térjen vissza hozzánk! Bármilyen további kérdése lenne a lovaglási lehetőségekkel, lovas-programokkal kapcsolatban, a megadott elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére.